Om Ovad

Om Ovad

Rikke ØvadVelkommen til min hjemmeside

Mit navn er Rikke Øvad heraf navnet Ovad. Jeg er uddannet Grafisk designer og efterfølgende grafonom i kreativ visuel kommunikation fra Den Grafiske Højskole.

Jeg har speciale i grafisk design og collagekunst.

Jeg brænder og har en stor passion for det grafiske og kreative univers, som er fyldt med sjove finurlige former og skæve vinkler. Jeg er draget af livets underfundighed, den skæve idé, det enkle og funktionelle design og den unikke løsning. Jeg er god til at skabe individuelle, indholdsrige grafiske koncepter og grafiske kunst collager.

Design skaber nærvær og hjælper med at navigere i en tid, hvor alt er muligt og tilgængeligt…

Er du nysgerrig efter at høre mere om mit arbejde eller ønsker et tilbud på din næste opgave, er du velkommen til kontakte mig – helt uforpligtende naturligvis.